категорії: новина

The Maneken зіграє в Києві сольний концерт з джазовим бендом

теґи: Crystal Hall, The Maneken

The Maneken16 квітня в київському концерт-холі Crystal Hall відбудеться сольний концерт відомого українського проекту The Maneken (автор – Євген Філатов) з джазовим колективом Unity Band, повідомляє видання "Кореспондент".

Під час сольного концерту прозвучать пісні з нового, ще невиданого альбому. Зокрема, широкій публіці буде представлений свіжий сингл Sunbeam Girl, всеукраїнська радіо-прем'єра якого відбулася 21-го березня.

Глядачі також побачать оновлене IM Table show – унікальний електронний перформанс з використанням інтерактивного медіа-столу, експериментального інструменту нового покоління. Проект The Maneken – єдиний володар подібного інструменту в Україні.

У новому шоу партії живих інструментів переплітатимуться з семплами інтерактивного столу і іншими електронними пристроями. Сам The Maneken виступить як вокаліста і клавішника.

"Спеціально розроблена для концерту The Maneken система зв'яже в єдине ціле музичні інструменти і зображення на екрані, що дозволить виконавцеві безпосередньо впливати на візуальний ряд", підкреслюють представники артиста.

Початок о 23.00