категорії: новина

Maneken закінчує роботу над новим диском

теґи: Soulmate Sublime, The Maneken, Євген Філатов

The ManekenЄвген Філатов (The Maneken) завершує роботу над новим студійним альбомом, який отримав назву «Soulmate Sublime». В даний час музикант працює над диском на одній зі студій в Маямі (Флорида, США).

На своїй другій платівці The Maneken постане в новому творчому амплуа – велика частина композицій написана у стилістиці з поєднанням гітарної та електронної музики. До альбому увійдуть невидані радіо-сингли «Sunbeam Girl» і «Searching My Way», а також 10 нових композицій, написаних у співавторстві з німецьким режисером і композиторои Чарлі Стедлером, відомим по картині «Дохла риба» з Гарі Олдменом у головній ролі.

Паралельно з роботою над платівкою проходять репетиції групи The Maneken, в яку крім Євгенія Філатова (вокал, клавіші), входять Максим Шевченко (гітара, екс-учасник групи «Інфекція» Найка Борзова), Андрій Гагауз (бас-гітара, група «Ундервуд» ) і Денис Маринчині (ударні, екс-барабанщик Земфіри і Петра Налича). Реліз альбому та концертна презентація «Soulmate Sublime» заплановані на середину весни 2011 і пройде у Києві, Москві та Санкт-Петербурзі.