категорії: новина

Роллік'с презентували перше концертне відео

теґи: Адреналін, Роллік'с, відеокліп, кліп

Роллік'с – АдреналінДнями музиканти представили свою чергову відео роботу на свіжу пісню "Адреналін" з наступної платівки, запис якої наразі доходить до свого завершення. Це вже третє відео хлопців за цей рік і сьоме в літописі команди. Більш докладно про це розповідає чільник гурту Дмитро Ігнатов: «Ми свідомо обрали цю пісню для концертного відео, адже саме вона влучно відбиває енергетику живих виступів Роллікса. Не сказав би, що решта пісень позбавлені концертного духу, але «Адреналін» була народжена саме для цього.
Зйомки відбувалися під час клубного виступу в Києві в листопаді минулого року, коли в країні лютував привид свинячого грипу. Якщо придивитися уважно, то на басисті Олександрі Мурашові навіть можна розгледіти ексклюзивну антибацильну пов’язку з кролями, що красномовно застерігає про розгул «епідемії».
Як і минулого разу (маю на увазі відео на «Доки є сили» за участю VovoZILvova), оператором кліпу виступив наш хороший дружбан Іван Ковальчук. Якщо це відео для Івана далеко не перша робота, то для мене як вокаліста це був дебют у якості режисера монтажу. Раніше я цим ніколи не займався і навіть не мав досвіду в монтажній справі. Але моя зацікавленість максимально передати наснагу наших живих виступів зрештою переважила невпевненість у власних силах. Остаточну версію відео із жвавим равликом зробив власне Іван».

Що з того вийшло, дивіться тут:

 


Завантажити відео
– 208 Mb, mpeg

Завантажити пісню