категорії: новина

Океан Ельзи, Друга Ріка, ТНМКонго та O.Torvald виступлять на фінальному концерті проекту "Свіжа кров"

теґи: O.Torvald, Друга Ріка, Океан Ельзи, Свіжа кров, ТНМКонго

Свіжа Кров5 вересня о 18 годині в центрі Києва на Контрактовій площі відбудеться фінальний гала-концерт найгучнішого музичного телепроекту цього року «Свіжа кров від DJUICE на М1». Під час концерту в режимі реального часу буде визначено переможців всеукраїнського проекту для молодих музикантів, які виступлять на одній сцені разом із хедлайнерами концерту, гуртами Океан Ельзи, ТНМК, «Друга Ріка», O’Torvald.
Протягом травня-червня уся країна спостерігала за динамічним розвитком подій проекту «Свіжа кров від DJUICE на М1», спрямованого на підтримку й розвиток молодої незалежної української музики. Імена переможців проекту, а також володаря глядацьких симпатій за результатами голосування на порталі dmd.djuice.ua, буде оголошено під час концерту.

«Свіжа кров» — це спільний проект DJUICE та каналу М1, покликаний відкрити нові імена в українській музиці та підтримати незалежних музикантів. Учасником проекту міг стати будь-який виконавець чи гурт, який виконує власну цікаву музику та зареєстрований на порталі молодих музикантів DJUICE MUSIC DRIVE. Проект стартував 17 травня і відбувався в три етапи:

• народне голосування на порталі DMD;

• серед 100 виконавців з найвищим рейтингом професійне журі відібрало 32 команди для
телевізійного шоу;

• боротьба 32 учасників змагання в ефірі каналу М1.

Переможець проекту отримає контракт із рекординговою компанією «M1 records». «Свіжа кров від DJUICE на М1» — це нагода для молодих виконавців бути почутими мільйонами слухачів, знайти своїх шанувальників, зробити перші кроки на музичну сцену.