категорії: новина

Названі українські номінанти на премію MTV EMA-2010

теґи: Alyosha, MTV EMA, Альоша, Крихітка

КрихіткаОголошено номінантів музичної премії MTV Europe Music Awards-2010, в тому числі й українських виконавців, повідомляє видання "Кореспондент"
У категорії "Найкращий український артист", який буде представляти країну на музичній премії MTV EMA-2010, представлені: співачка Альоша, група Антитіла, Dio.filmy (Дантес і Олійник), Кріхiтка і Макс Барських.
Голосування вже стартувало на сайті премії і триватиме до 4 листопада 2010 року. Церемонія вручення нагород MTV EMA відбудеться в Мадриді 7 листопада 2010.
Фаворитами майбутньої премії стали співачки Lady GaGa і Katy Perry. Обидві претендують на п'ять нагород. У тому числі як найкращі співачки, найкращі поп-виконавиці і автори кращої пісні та кліпу року.

Чотири номінації отримав репер Eminem. У числі іншого він побореться за звання "Кращого співака" з Enrique Iglesias, Justin Bieber, Kanye West і  Usher.

У номінації "Найкращий хіп-хоп виконавець" Емінему будуть протистояти Kanye West, Lil Wayne, Snoop Dogg і TI.

На звання "Кращої співачки" крім Lady GaGa та Katy Perry претендують Miley Cyrus, Rihanna і Shakira.

За премію "Найкращий рок-виконавець" на MTV EMA поборються Оззі Осборн, групи Kings Of Leon, Linkin Park, Muse і 30 Seconds to Mars.

У номінації "Найкращий альтернативний" виконавець представлені Arcade Fire, Gorillaz, Gossip, Paramore і Vampire Weekend.

Нагадаємо, що в 2009 році Україну на MTV Europe Music Awards-2009 представляла група Green Grey.