категорії: новина

Димна Суміш: 3D-кліп, книжка та новий сайт

теґи: Димна Суміш, один, Олександр Чемеров, Сашко Чемеров, сайт

Димна Суміш – Згадуй, Бійся, Плач і Зви

Новий кліп у форматі 3D, книжка лідера гурту, а також новий сайт. Стільки новин приготувала для своїх прихильників Димна Суміш. Почнемо по-порядку: гурт показав кліп на пісню «Згадуй, Бійся, Плач і Зви» знятий під час літнього концерту у вітрині магазину, спеціально для Інтернету хлопці приготували ще й 3D версію кліпу.

«В нас був такий концерт, ми грали за вітриною музичного магазину. Виставили колонки на вулицю, де зібралися наші друзі і прихильники. Ми грали всередині. А вони з зовні слухали, танцювали, співали разом з нами. Думаємо це був вдалий проект, було літо, через спеку практично нічого не відбувалось,а нам хотілося розваг. І ніхто з нас не розраховував на таку величезну кількість людей», – кажуть музиканти.

Олександр Чемеров – Один

Також Олександр Чемеров, фронтмен Димної Суміші, презентує довгоочікувану книжку під назвою «Один», це — збірка символів, просвітлень та асоціацій, більшість яких — приклад «автоматичного письма». 96 сторінок оригінальних ілюстрацій, зроблених спеціально для книжки талановитими українськими художниками, 114 полароїдних фотографій та понад 200 чуттєвих віршів та оповідань автора. Книга являє собою унікальний арт проект, і не тільки для України, адже більша половина накладу книжки вже продається за кордоном у таких країнах, як Америка, Канада, Нова Зеландія та Великобританія.

В Україні книжку можна буде придбати з 15 листопада в усіх великих книжкових крамницях.

Презентація запланована на 10 листопада, там ти зможеш не тільки ближче познайомитись з книгою, а й послухати виступ «VKRAYST» — сольний проект Саши Чемерова. Подія дуже ексклюзивна, гурт майже не дає концертів.

Димна Суміш \ Vkrayst

(Вхід за запрошеннями або придбавши книжку "Один")

Про всі ці новини гурт повідомив на своєму повністю оновленому веб-сайті – dymnasumish.com.ua

Димна Суміш