категорії: новина

В Україні вперше відбудеться легендарне шоу Арміна ван Бюрена

теґи: Armin Only: Mirage, armin van buuren, Міжнародний виставковий центр

Armin Only: Mirage4 грудня в Києві відбудеться наймасштабніше сольне шоу в світі танцювальної музики – "Armin Only: Mirage". Виступ в Україні відкриє світове турне діджея номер 1 у світі, голландського музиканта та продюсера Арміна ван Бюрена (Armin Van Buuren), повідомляє "Кореспондент".
Шоу відбудеться в київському Міжнародному виставковому центрі, що на Броварському проспекті, 15.

Організатори відзначають, що відмінність восьмигодинного нон-стопу Арміна ван Бюрена – "Armin Only: Mirage" – від стандартного діджейського сету (крім тривалості виступу) – участь у концерті живих музикантів та вокалістів. Продакшн шоу повністю розроблене командою Арміна ван Бюрена, а технічну сторону виступу забезпечать голландські й українські фахівці.

В основу програми лягла музика з нового альбому ван Бюрена "Mirage", реліз якого відбувся 10 вересня 2010 року. До платівки увійшла 21 композиція, серед яких – спільні роботи з артистами, продюсерами і композиторами світової величини. Для роботи над альбомом були залучені такі видатні музиканти, як Софі Еліс Бекстор, голландський діджей Феррі Корстен, американський продюсер BT, відомий своїми роботами з Tiesto, Стінгом, Пітером Гебріелом, N'Sync, а також композитор Гай Чемберз, автор більшості хітів Роббі Вільямса , і багатьох інших. За словами самого ван Бюрена запис нового альбому і підготовка шоу "Armin Only: Mirage" зайняли два роки, і стали найбільшим проектом за всю його кар'єру.

"Armin Only: Mirage – це справжня подія в електронній музиці для всього світу. Технологічні нововведення, декорації, музичний матеріал, велика кількість шоу-моментів – все відрізняє його навіть від видатних сетів самого ван Бюрена . Можна з впевненістю сказати, що прихильники вже давно чекають цю подію – буквально за кілька годин була заброньована вся фан-зона, а в цілому ми отримали заявку майже на три тисячі квитків! ", – сказав Дмитро Феліксов, генеральний директор VIRUS Music, організатор шоу "Armin Only: Mirage".

Як наголошується в повідомленні, концерт в Україну відкриє світове турне музиканта, яке охопить понад 15-ть міст на п'яти континентах. На сьогодні вже підтверджені точні дати виступів в Аргентині, Австралії та Лівані.

Офіційний продаж квитків на "Armin Only: Mirage" в Києві стартував 24 жовтня.