категорії: новина

ТНМКонґо презентують альбом "С.П.А.М."

теґи: С.П.А.М. альбом, ТНМК, ТНМКонго, ТНМКонго

Танок на майдані  Конґо – СПАМТанок на майдані  Конґо представляє «Систему Програмування Альтернативного Мислення», подвійний альбом 2010 року.   Концерт-презентація відбудеться 1 грудня у київському «Crystal Hall».
Попередній  номерний альбом гурту, «Сила», вийшов рівно п’ять років тому. З того часу ТНМК видавали лише спеціальні проекти (Golden Hits. Vol#1 (2007), ReФорматЦія-2 (2008) та ReФорматЦія-2.2 (2009)). 
До альбому «С.П.А.М.» увійшло 16 пісень, створених на студії FPH («Fahot Production House»). Серед них є спільні речі, записані разом з Іваном Дорном («Все по 8 грн.»), російською співачкою Тетяною Зикіною («Шторм»), гуртом У.Эр.А (ex-Убитые Рэпом, «Повний бак» ) та легендарною британською групою Apollo440 («OdesaDubStep»). Як і всі альбоми  ТНМК, «С.П.А.М.» складається з пісень, між якими знаходяться спеціальні інтермедії – скіти. Цього разу серед скітмейстерів значаться: талісман гурту,  актор Ігор «Гоша» Арнаутов; телеведучі Юрій  Горбунов та Сніжана Єгорова; музикознавець Сергій  Коротков; письменник Сергій  Жадан; Сергій Притула; Ігор Пелих.
Нагадаємо, альбом вже був презентований раніше у скороченому вигляді в рамках рекламної кампанії одного з виробників мобільних телефонів. Тоді при купівлі телефону, на нього було записано 10 пісень з альбому.