категорії: новина

Marakesh презентує міні-альбом "Taste Me" та кліп "Осколки"

теґи: EP-альбом, Marakesh, Taste Me, Осколки, відеокліп, кліп, презентація

Marakesh – Taste MeMarakesh влаштовує презентацію нового міні-альбому "Taste Me" та кліпу на пісню «Осколки». Команда записала платівку в Будапешті, у творчому об'єднанні Keleti Blokk, яке являє собою творчу мекку, де працюють артисти з усієї Європи. Marakesh – перший український колектив, якому пощастило не тільки там попрацювати, але й записати повноцінний EP, який вони будуть презентувати в Києві 17 грудня.
Під час запису нового міні-альбому, гурт працював відразу з двома саундпродюсерами, один відповідав за живу складову альбому, інший – за електронну. При цьому використовувалися виключно вінтажні аналогові синтезатори з колекції студії, ніяких цифрових синтезаторів і обробок.

Новий EP гурту Marakesh доступний для завантаження на офіційному сайті гурту www.marakeshband.eu/tasteme. Для того щоб його завантажити, потрібно на вибір – зробити "твіт" або стати шанувальником групи на Facebook.

Нові пісні – дзеркальне відображення того, що відбулося за останні роки в житті
музикантів після виходу їхнього останнього альбому під назвою "М". За цей час Marakesh встигли підписати і майже відразу ж розірвати контракт з одним з найбільших лейблів Росії, потрапили в саундтрек комп'ютерної GTA 4, об'їздити всю Росію і Україну, відбувся їній перший тур Європою.

"Taste Me" це перший цілком англомовний альбом гурту, куди включені також 3 російськомовні бонуси.


Новий альбом буде також видано на дисках.

Презентація відбудеться 17 грудня в арт-клубі «44», початок о 20:00.