категорії: новина

Антитіла презентують еротичну версію свого кліпу

теґи: Антитіла, відеокліп, кліп, презентація

АнтитілаЗавтра, 13 листопада, о 13:00 за київським часом відбудеться презентація відвертої інтернет-версії відео-кліпу гурту «АнтитілА» на пісню «Рожеві діви», офіційна версія якого вийшла на телеекрани декілька тижнів назад.

Нагадаємо, що сюжет кліпу зав’язано на знімальній групі, яка створює еротичне лесбійське відео. В ролі знімальної групи виступили самі музиканти «Антитіл». Та під час зйомок одна з актрис, яка є коханою дівчиною оператора, всерйоз захоплюється партнеркою прямо на знімальному майданчику і еротичне відео стає ще біль відвертим. Як оператор і творча людина, герой кліпу не може зупинитись і продовжує знімати захопливі еротичні сцени, та його свідомість закоханого чоловіка не спроможна впоратись з цією ситуацією і перестає відрізняти реальність від нав’язливих фантазій.

 Кастинг на ролі дівчат був не простим, режисери приймали рішення буквально за ніч до початку зйомок, і тому дівчата познайомились між собою прямо на знімальному майданчику. Але це не завадило героїням настільки гармонічно увійти в роль, що всі присутні на зйомці не могли цього не помітити.

Тарас Тополя, фронтмен гурту «АнтитілА»:

«Таке враження, що режисер кліпу Олександр Образ задумав саме цю, інтернет-версію, як основну, а вже офіційну «різав» для телебачення. Інтернет-версія «Рожевих дів», на мій погляд, набагато краще передає задуманий сюжет і емоціональну напругу героїв кліпу».

Цього ж дня всі бажаючі можуть послухати пісню «Рожеві діви» «наживо» в київському  «Docker’s ABC» (вул. Хрещатик-Заньковецької, 15/4).

Початок концерту о 22:00.