категорії: новина

Qarpa представить новий альбом "And I Made a Man"

теґи: And I Made a Man, Qarpa, альбом

Ірена Карпа – Qarpa

Після вимушеної перерви Ірена Карпа й гурт Qarpa повертаються на сцену. І не просто роблять кам-бек "старого про головне", а презентують новий, довгоочікуваний, ні на що не схожий альбом "AndI Made a Man".

Гурт, відомий своїми радикальними експериментами ще з часів "Фактично самі", цього разу перевищив сам себе. Навіть тим, хто добре знає творчість формації, важко буде з першого прослуховування впізнати виконавця. У  стилістиці альбому можна видивитися як, пост-тріп-хоп, так і рок, лайт-джаз, поп, французький шансон, реп, павер-балад тощо. 

Коментарі музикантів та відгуки критиків на альбому "And I Made a Man".

«Коли не женешся за тенденціями, не маєш шансу стати застарілим. Ми намагаємось еволюціонувати від альбому до альбому» – каже басист та аранжувальник Qarpa Артур Данієлян.

"За час написання альбому було випито 8 кг мате"гітарист Qarpa Олег Артим.

 «Останнім часом я практично припинив слухати музику взагалі, особливо нову, оскільки не знаходив нічого для себе цікавого. І ось коли мені потрапив до рук альбом Qarpa, я слухав його цілий тиждень, безперервно. Ірена перетворилася в чудового композитора, а пісні справді зроблені на якісному світовому рівні» – музичний критик Андрій Іноземцев.

"Такого точно не очікуваи від гурту з України, де зазвичай по телевізору звучать пост-радянські страждання, а на концертах грають весілля в шароварах" – концертний промоутер, музичний продюсер Маркус Хубер (Відень).

Презентація альбому "AndI Made a Man" запланована на вересень цього року.