категорії: новина

Long Distance Calling виступлять в Києві вже цієї неділі

теґи: Fight Music, LONG DISTANCE CALLING, Клуб Хліб

1LONG DISTANCE CALLING 1 small8 грудня, презентуючи новий альбом, в Україні вперше виступитьодин із найсильніших рок-гуртів сучасності, майстри поєднання прогресивного метала іатмосферного пост-року –Long Distance Calling(Мюнстер, Німеччина)

За п’ять років існування LONG DISTANCE CALLING видали два сингли і два повноцінних альбоми, що моментально перевели гурт із категорії «новачків» у ешелон визнаних зірок. Третя однойменна платівка – «Long Distance Calling» – була записана на студії «Hours Studios» в Гановері, де народилися класичні альбоми Eloy і Scorpions, Paradise Lost і Rolling Stones. У часи потужної обробки записів, щоб отримати більш накачаний звук, Long Distance Calling пішли від протилежного та у записі нового альбому застосували максимально природній продакшн. Робота саундпродюсера Benjamin Schäfer, відомого за співпрацею з Celtic Frost і Subway To Sally створила справжній 3D звук, що подорожує у повітрі ритмічним хвилям і оточує, ніби затишний кокон. Це дозволяє  кожному інструменту розкрити його унікальне звучання і стати ідеальною складовою гармонії – меланхолійної, але наповненої потужного дихання. «Ми всього лише мала частина постійно зростаючого Всесвіту», – говорять LDC.

Long Distance Calling грають інструментальну рок-музику, балансують між стилями, прискіпливо вибираючи вокалістів для чергових експериментів. Так народилися треки «The Very Last Day» і «Swallow the Water» з Peter Dolving із The Haunted та «The Nearing Grave» зі співом Jonas Renkse із Katatonia. Але найбільш яскравим зі спільних треків став «Middleville», записаний із вокалістом знаменитих Anthrax.

18 грудня у київському «Xlib Сlub» на одній сцені з Long Distance Calling гратиме український гурт із Рівного – Selma.