категорії: новина

Lюk зустрічає весну відеокліпом на пісню «Зима»

теґи: Lюк, Lюк, зима, відеокліп, кліп

Lюk У перші дні весни гурт Lюk представляє нове відео на пісню «Зима» з останнього альбому «Мамина Юность». На перший погляд це може здатися парадоксом, але музиканти так не вважають.

Вокалістка гурту Оля Герасимова каже, – "Якщо ви послухаєте цю пісню, ви переконаєтесь – це дуже весняна пісня про зиму. Коли холодна, не найбільш радісна року підходить до свого завершення, нічого, крім світлого смутку, залишатися не повинно. Спогади про нього можуть бути тільки теплі, з думками про наступаючу весни".

Нове відео є не зовсім музичним кліпом. Це студентська робота, яку показав групі її автор, студент Університету імені Карпенка-Карого Михайло Федорів, зайшовши в гримерку після одного з концертів. Групі короткометражка настільки сподобалася, що відразу було прийнято рішення представити її більш широкій публіці.
Переглянути кліп можна у нас на сайті.


Валентин Панюта, гітара: "Ця історія з нашим новим відео ще раз наочно демонструє, що все в житті збалансовано, і якщо в одному місці щось прибрати, в іншому щось з'явиться. Все почалося ще раніше – насправді повинен був з'явитися відеокліп на  іншу пісню – «Мітхун Чакроборті». На перший погляд все було нормально, і восени був відзнятий матеріал. Але, на жаль, не все сталося так, як планувалося, і зараз питання про вихід цього кліпу під великим питанням. Саме в розпал всієї цієї епопеї з «Мітхуном» до нас і прийшов Михайло зі своєю роботою. Не те, щоб ми це розцінюємо, як знак, але все склалося саме так, а не інакше".

Незабаром нове відео можна буде побачити і на телеекранах.

Відео:

Також можна переглянути тут.