категорії: новина

Музиканти гурту NoraLasso зняли "Малышку" на пляжі

теґи: Noralasso, Малышка, відеокліп, кліп

NoraLassoУчасники поп-рок гурту NoraLasso самостійно зняли новий кліп на пісню «Малышка» за мотивами нічного кошмару басиста гурту. Ця романтична електронно-гітарна балада про прощання з любов'ю і розставання з мрією отримала великий резонанс після виконання в ефірі проекту "Свіжа кров", і зараз лідирує за кількістю прослуховувань на сторінці групи в мережі MySpace.

Як відомо, музиканти з NoraLasso дуже самостійні – в їх розпорядженні навіть є власна студія "Iguana studios" – тому й кліпи вони нерідко знімають власними силами. На цей раз сюжет ролика наснився басисту групи Вадиму Авсеюшкіну на наступний день після екскурсії на сміттєпереробний завод, режисером виступив барабанщик Андрій Пигулевський, а в головних ролях знімалися всі інші учасники NoraLasso.

Зберігаючи вірність своїй назві (Nora Lasso – це назва однієї з найзагадковіших і маловивчених областей Місяця), учасники гурту зберігають таємничість з приводу деталей свого нового відео. Відомо тільки те, що зйомки тривали протягом трьох днів у Києві, залучаючи підвищену увагу перехожих і правоохоронних органів. В один із днів знімальний процес перервав наряд міліції, очевидно, викликаний одним із сторонніх спостерігачів. «Думаю, будь-який доброчесний громадянин нашої країни викликав би міліцію, якби побачив, що роблять три бородатих дядьки в чорному, о 6 ранку на одному з київських пляжів» – прокоментував ситуацію Андрій, барабанщик групи і режисер кліпу.