категорії: новина

Відомі учасники фіналу GBOB - 2010

теґи: GBOB, The Global Battle Of the Bands

Національний Фінал The Global Battle Of the Bands 2010Став відомий склад Національного Фіналу міжнародного конкурсу  The Global Battle Of the Bands 2010, що відбудеться 7 листопада в Києві. В 7-ми відбіркових турах за право взяти участь у Фіналі змагались 65 гуртів зі всіх куточків України, з яких професійне журі обрало 12 найкращих.

Отож, перед вами склад фіналістів: Martiansdoitbetter (Київ), Jumper Heads (Київ), «Ювелір» (Луцьк), -deTach- (Київ), Stoned Jesus (Київ), Seven Pounds (Сімферополь), Blooming Plum (Одеса), Bessoven (Харків), Magua (Київ), The Space Cakes (Київ), Cashemir (Київ) та Firewall (Сімферополь). Окрім цих команд в Національному Фіналі приймуть участь четверо гуртів, що посіли місця з 2-го по 5-те за результатами минулорічного Фіналу: The Pollock (Київ), Gravlyky Supersonics (Київ), SюR Band (Київ) та Dream Planet (Київ).

Почесним гостем стане гурт «Гапочка» – переможець Національного Фіналу 2009.

Лише один гурт стане переможцем, якого визначить журі з відомих діячів вітчизняного шоу-бізнесу, продюсерів, музикантів, журналістів, музичних критиків. Команда-переможець отримає титул «Кращий новий гурт України» та поїде на Світовий Фінал змагатися за головний приз.

Світовий фінал цього сезону відбудеться 26 лютого 2011 року в столиці Малайзії – Куала-Лумпур. Там і буде обраний кращій новий гурт світу, який отримає Головну винагороду. Головний приз, який отримує переможець, становить $100 000. У минулому році в якості Головного призу декларувався пакет розвитку для гурту вартістю понад 100 000 доларів США, до якого входить 1 тиждень роботи з саундпродюсером в одній з кращих лондонських рекордингових студій, 10-денний концертний тур головними містами Великої Британії та 10 тисяч долларів США готівкою.

У 2010 році в проекті GBOB Challenge очікується участь більше ніж 10 000 музикантів з понад 30 країн, більше 200 концертів і жива аудиторія, яка сягає 2 мільйонів.