категорії: новина

Гурт Magua переміг в українському фіналі GBOB

теґи: GBOB, Magua, The Global Battle Of the Bands

Magua7 листопада в київському клубі Бінго відбувся Національний Фінал міжнародного конкурсу "The Global Battle of the Bands". 
Серед 16 учасників перемогу здобув колектив Magua. Більше половини суддів віддали їм найвищий бал.В "альтернативному" голосуванні, в якому брали участь музиканти гуртів-фіналістів, першість також дісталась ним.
Цей молодий гурт з Києва не вперше брав участь в проекті  GBOB Challenge. В сезоні 2009 року вони не змогли потрапити до фіналу з одного з київських відбіркових турів. Але талант, бажання та досвід взяли своє, і цього року Magua вразили всіх і перемогли.


Перша шістка Національного Фіналу 2010 має такий вигляд:
1 місце – MAGUA
2 місце – Seven Pounds
3 місце – Blooming Plum
4 місце – Stoned Jesus
5 місце – The Space Cakes
6 місце – CASHEMIR

Деталі голосування можна побачити на сайті Української дирекції GBOB – www.gbob.com.ua
Отже, гурт Magua отримав титул «Кращий новий гурт України 2010» та поїде за рахунок організаторів на Світовий Фінал (в цьому сезоні до Куала-Лумпур, Малайзія) змагатися за головний приз.
Головний приз, який отримує переможець Світового Фіналу, становить $100 000. У минулому році, наприклад, в якості Головного призу декларувався пакет розвитку для гурту вартістю понад 100 000 доларів США, до якого входить 1 тиждень роботи з саундпродюсером в одній з кращих лондонських рекордингових студій, 10-денний концертний тур головними містами Великої Британії та 10 тисяч долларів США готівкою.
Світовий Фінал цього сезону відбудеться 26 лютого 2011 року в столиці Малайзії – Куала-Лумпур.