категорії: новина

Cтали відомими хедлайнери шоу «Sensation. The Ocean Of White»

теґи: Sensation, Міжнародний виставковий центр

Sensation. The Ocean Of WhiteСтали відомими хедлайнери шоу «Sensation. The Ocean Of White», яке вперше відбудеться в Україні цього року. Зірками провідної танцювальної події планети, яка відбудеться 8 травня 2011 в київському Міжнародному виставковому центрі (Броварський пр-т, 15), стануть голландський музикант Fedde Le Grand і французький діджей і продюсер Martin Solveig. Шоу стане одним з найдорожчих за всю історію вітчизняного шоу-бізнесу – його бюджет складе 10 мільйонів гривень.
Хедлайнерами Sensation в різні роки були найактуальніші артисти світової електронної сцени. На українському «The Ocean Of White» виступить володар десятка престижних нагород в області танцювальної музики, знаменитий голландський діджей Fedde Le Grand. Серед його досягнень такі премії, як «Найкращий артист року», «Найкраще електро звучання» і «Найкращий андеграунд хаус трек» Зимової музичної конференції в Маяамі, а також «Діджей року» за версією MTV Awards Australia.

Не менш іменитим є і другий хедлайнер Sensation в Україну – відомий французький продюсер та діджей Martin Solveig. У його арсеналі альбом-бестселер Боба Сінклера «Western Dream», на якому він виступив саунд-продюсером, а також авторський альбом «Hedonist», який став у Франції золотим. Його трек "Hello" продовжує підкорювати світові чарти. На сьогодні він вже очолив хіт-паради Бельгії, Голландії та Австрії, отримав статус «золотого» в Італії та Австралії і потрапив до ТОП-15 Великобританії та Німеччини.

Незважаючи на зоряний лайн-ап, головним у Sensation залишається унікальний концепт події – стовідсотковий білий дрес-код, масштабна сцена, розміщена в центрі залу, передові спецефекти, футуристичні декорації, а також театралізовані номери за участю акторів, акробатів і каскадерів. Слоган Sensation «Стань частиною ночі – одягнися в біле» залишається обов'язковим правилом, перетворюючи відвідувачів в частину фантастичного дійства.

Sensation вже 10 років є головною танцювальною подією планети. За час свого існування його відвідало більше мільйона глядачів! З кожним роком географія події розширюється, і на сьогоднішній день шоу проводиться в 17 країнах: Австралії, Бразилії, Чилі, Німеччини, Бельгії, Чехії, Польщі, Росії та інших.