категорії: стаття

Олександр Пушной: а в Києві краще!

теґи: Александр Пушной, Олександр Пушной, арт-клуб "44"

Александр Пушной6 серпня до Києва завітав Олександр Пушной, талановитий російський музикант, відомий насамперед присутністю в телевізорі, щоправда, у якості ведучого та шоу-мена.
Починав як виконавець, втім засвітився за допомогою «КВНу», хоча й там не випускав з рук гітару.
До арт-клубу «44» Олександр привіз свої найкращі пісні, усього в кількості 18 штук.
До музичної програми артиста входять саундтреки різноманітних телепрограм, світові хіти, які отримали друге життя, а також трохи серйозних композицій.

Розпочався концерт практично без затримки, було помітно, що артист трохи здивований, за його словами, він не очікував такої кількості людей, адже в Україні не транслюють телеканал на якому він працює.
На сцені Олександра супроводжував гурту «Джанкой Бразерс», у складі клавішника, басиста та барабанщика, останній відомий своєю участю у багатьох колективах – Олександр Муренко.
Александр ПушнойРозпочали з довгої представи першої пісні вечора «СБТП» (абревіатура розшифровується як «Слава богу, ты пришел!»), написаної для однойменного телешоу. До слова, є артисти, які мало говорять про пісні та між ними, є ті, які говорять багато, та Олександр говорить дуже багато. Він навіть спеціально попередив людей, що говоритиме довго, а потім вони швиденько гратимуть пісні по півтори хвилин. Також він, жартуючи, нагадав, що дуже часто відвідувачі його концертів тікають з вигуками «Що це таке, я очікував іншого!», але цього разу подібних інцидентів помічено не було.
Другим треком була пісня «Nirvenus», яку музиканти між собою жартома називають кодовим словом «Шампунь». Трек об’єднав у собі 2 хіти: музика дісталася від «Smells like teen spirit» – Niravana, а текст від пісні «Venus» – Shoking Blue. Саме завдяки останній пісня і отримала вищезгадану кодову назву, адже як відомо трек активно використовувався у рекламі жіночних косметичних засобів.
Згодом слухачі мали змогу почути новий варіант пісні про «Червону шапочку», але найбільше Олександр вразив їх треком «Splin-It», в якому майстерно пародіював голоси вокаліста гурту Сплін (Олександра Васильєва) та Бориса Гребенщикова, Александр Пушнойпри цьому в якості тексту використовував пісню гурту Корни – «Я теряю корни». За словами артиста, манера виконання змінює саме сприйняття пісні.
Дісталося цього вечора і рекламі, їй присвятили трек «Двигатель прогресса», текст якого цілком складається з гасел використаних при проведенні рекламних кампаній.
Не обійшлося й без залучення публіки, Олександр покликав на сцену дівчину, яка немає слуху, для виконання пісні «Невезуха», вони довго вчили її текст, але вдало заспівати так і не змогли, хоча, мабуть, і не має гарно звучати пісня зі словами «Ах какая невезуха, абсолютно нету слуха».
Звісно було виконано і трек «Галилео», саундтрек до телепрограми, ведучим якої і є сам Олександр Пушной.
Вже після концерту артист написав у своєму блозі, що Київським концерт пройшов дуже вдало, набагато краще за попередній великий сольник у Москві.

Більше фото з концерту>>>